Hae Hiljaisuus-festivaalin talkoolaiseksi

  • Vuoden 2022 Hiljaisuus-festivaalin tekijöitä. (Kuva: Jouni Porsanger)
Tervetuloa talkoolaiseksi vuoden 2023 Hiljaisuus-festivaalille. Talkoohaku on auki 15.4.2023 saakka. Talkoolaisia tarvitaan rajattu määrä festivaalin apujoukkoihin festivaalin esitysten, konserttien ja yleisöpalveluiden tueksi. Erityisesti etsimme talkoolaisia tilojen ylläpitoon ja somistukseen, kuljetustiimiin, yövalvontaan, kahvilaan, liikenteenohjaukseen ja lipunmyyntiin. Talkoolaiseksi voi hakea joko yksittäisille päiville tai 6-päiväiseksi jaksoksi  painottuen joko festivaaliviikon alkuun tai loppuun.
 
Hiljaisuus-festivaali on vuodesta 2010 Kittilässä Kaukosen kylässä järjestetty nykysirkukseen ja uuteen musiikkiin keskittyvä esittävän taiteen festivaali. Tapahtumaa järjestää Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry, jonka taiteellisina johtajina toimivat sirkustaiteilija Karita Tikka ja muusikko Lauri Sallinen. Vuonna 2023 Hiljaisuus-festivaali tapahtuu 8.–11.6.
 
Lisätietoja talkootyöstä Hiljaisuus-festivaalilla sekä hakulomake löytyvät osoitteesta www.hiljaisuusfestivaali.fi/talkoolaiset
 
 
Tervetuloa tekemään vuoden 2023 Hiljaisuus-festivaalia meidän kanssa!