Cirkon Elämyspalvelun koe-esiintyminen 17.2. klo 10-15

Cirko järjestää Elämyspalvelun koe-esiintymisen Solmu-salissa pe 17. helmikuuta klo 10.00-15.00. Etsimme Elämyspalvelun tarjontaan 3–15 minuutin pituisia nykysirkuselämyksiä, joista on jo olemassa hyvälaatuisia valokuvia ja videomateriaalia myyntiä varten.

Elämyspalvelu on Cirkon jäsenille kohdennettu myyntipalvelu. Jos et ole vielä Cirkon jäsen, voit ilmoittautumisen yhteydessä ilmoittaa halukkuudestasi liittyä jäseneksi.

Ilmoittautuminen ti 14.2. klo 16.00 mennessä tämän linkin kautta:
https://forms.gle/cYfiT7gkgouG71zJA

Elämyspalvelu on yksi tapa täyttää Cirkon ydintehtävää sirkuksen ammattimaisen toiminnan edistämisestä. Cirkolle tulee säännöllisesti tiedusteluita ohjelmistosta ja kokonaisten tapahtumien järjestämisestä sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Erilaisiin tapahtumiin sirkusesityksiä myyvä Elämyspalvelu on ollut toimiva näyteikkuna ohjelmistokyselyihin vastattaessa. Elämyspalvelua ja sen sisältöjä ollaan nyt tähänastisten kokemusten pohjalta uudistamassa.

Vuoden 2023 alusta vain Cirkon jäsenistölle suunnatun Elämyspalvelun kehittämisessä huomioidaan jäsenistön tasapuolinen kohtelu, erilaisten asiakkaiden tarpeiden parempi huomioiminen, ostopolun kehittäminen ja Cirkon pyrkimys esitellä sirkusta monipuolisesti.

Kysymykset ja lisätiedot:
Jarkko Lehmus, toiminnanjohtaja
puh. 044 732 1150