Agit-Cirkin uutisia alkuvuodelle

  • Teatteri Avoimet Ovet & Agit-Cirk: Idiootti
  • Agit-Cirk: Fragile

Teatteri Avoimien Ovien ja Agit-Cirkin kanssa yhteistyössä toteutetun Idiootti-teoksen viimeiset esitykset nähdään tammikuussa! Idiootti on raikkaasti Dostojevskille ominaisia universaaleja ihmisyyden teemoja yhdistelevä ajankohtainen puheenvuoro hyvästä ja pahasta sekä tahdonvapauden teemoista. Agit-Cirkiltä esityksessä mukana ovat Sasu Peistola ja Jenni Lehtinen. 

Viimeiset Idiootti-esitykset nähdään Helsingissä Teatteri Avoimilla Ovilla 20-21.1 ja 27-28.1.2023. Lauantain 21.1 esitys on loppuunmyyty. 

Tutustu teokseen ja osta liput: https://www.avoimetovet.fi/ohjelmistossa-nyt/idiootti/ 

Helmikuussa Tapanilan Sirkussalissa nähdään akrobatiaa ja tanssia yhdistelevä Fragile. Fragile on Riku Lehtopolun koreografia kolmelle akrobaatille. Teos tutkii akrobatian ja tanssin keinoin ihmisten välisiä riippuvuussuhteita ja liikkeellistä vuorovaikutusta toisiinsa. Esitys on osa Taiken tukemaa yleisötyöhanketta.

16.2. järjestetään kaikille avoin näytös, jonka liput ovat myynnissä Tiketissä: https://www.tiketti.fi/agit-cirk-fragile-tapanilan-sirkussali-helsinki-lippuja/87865

Tutustu teokseen: https://www.sirkussali.fi/tapahtumat/fragile 

Agit-Cirkin Sasu Peistola ja Jenni Lehtinen työskentelevät tammikuussa uuden Sphere-ulkoilmateoksensa parissa. Teosta harjoitellaan kevään ajan Agit-Cirkin ja Race Horse Companyn sirkustilassa Helsingin Tapanilassa.