Agit-Cirkin Sakari Männistö kutsuttu Linnan juhliin

Agit-Cirkin taiteellinen johtaja Sakari Männistö on kutsuttu tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle. Agit-Cirkin jäsenistö onnittelee Sakaria kunniasta ja liimautuu 6.12. televisioiden ääreen ollakseen hengessä mukana. Onnea Sakari! 

Linnan juhlista toivuttuaan Sakari työskentelee 13.12. alkaen Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen residenssissä ”Writings of Juggling”-projektin tiimoilta. ”Writings of Juggling”-projektista lisää tietoa blogissa https://sakari.substack.com/

Agitin toiminta hiljenee joulua kohden, mutta uuden vuoden jälkeen on jälleen täysi tohina päällä. Sasu Peistolan ja Jenni Lehtisen uuden ulkoilmateoksen harjoitukset alkavat heti tammikuussa.  

Vuoteen 2022 on mahtunut mukaan paljon erilaisia projekteja ja yhteistyötahoja. Agit-Cirk haluaakin kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulua ja menestystä uuteen vuoteen!