Työtä tarjolla: Tanssiteatteri Minimi hakee toiminnanjohtajaa

Tanssiteatteri Minimi hakee toiminnanjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työnkuvaan ja -tehtäviin perehdytetään erillistä korvausta vastaan. Perehdytys alkaa viimeistään huhtikuussa 2023. Työpaikan kotipaikkakunta on Kuopio ja työn sujuva toteuttaminen edellyttää sitoutumista toimialueelle.

Toiminnanjohtaja on teatterin esihenkilö, joka vastaa teatterin rahoituksesta, talouden suunnittelusta ja seurannasta. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistystoiminnasta, teatterin kehitystyöstä sekä strategiasta yhdessä taiteellisen johtajan ja muun henkilöstön kanssa. Toiminnanjohtaja vastaa toiminnan suunnittelusta ja toteutukseen saattamisesta yhdessä taiteellisen johtajan kanssa. Työhön kuuluu myös taloushallinto- ja tuotantotehtäviä. Minimin operatiivinen johto toimii hallituksen alaisuudessa.

Hakuaika tehtävään päättyy 4.12.2022. Haastatteluvaiheeseen valittavat hakijat kutsutaan työhaastatteluun Minimin hallituksen ja henkilökunnan kanssa Kuopiossa 19.12.2022. 

Tiedustelut (arkisin 9:00-17:00)

• Mikko Makkonen, taiteellinen ja tuotannollinen johtaja +358408450754 /
• Iiro Näkki, taiteellinen ja tuotannollinen johtaja +358408450754 /
• Tanjalotta Räikkä, hallituksen puheenjohtaja +358405385642 /  

Lisätietoja ja hakuohjeet: https://minimi.fi/fi_FI/toiminnanjohtajan-rekry/