Teatterikeskus: Sirkusryhmien tapaaminen & yhdistystoiminnan webinaari

Teatterikeskus järjestää joulukuussa kaksi erityisesti sirkuksen alan toimijoille suunnattua tilaisuutta.

1) Sirkusryhmien tapaaminen

Teatterikeskus järjestää torstaina 15.12. kello 13–15 sirkusryhmien tapaamisen, jossa on tarkoitus keskustella sirkusalan yhteisöjen vaikuttamisesta, tarpeista ja järjestäytymisestä. Tapaamiseen ovat tervetulleita niin jäsenemme kuin muutkin sirkusalan yhteisöt.

Toivomme ilmoittautumisia 13.12. mennessä: https://forms.office.com/r/RCsdTwiAJ2 

Tapaaminen järjestetään Helsingin Suvilahdessa Esitystaiteen keskuksella (Puhdistamo/Rakennus nro 6, 2. krs, Kaasutehtaankatu 1/33, Helsinki).

Mikäli osallistuminen paikanpäällä Helsingissä tuottaa yhteisössänne haasteita, tapahtumaan on mahdollista osallistua etänä yksin tai isommalla porukalla omalta paikkakunnalta.

2) Sujuvaksi yhdistykseksi -webinaari

Teatterikeskus järjestää maanantaina 12.12. kello 14–17 koulutuksen yhdistystoiminnan helpoista ja hyvistä käytännöistä. Koulutus järjestetään Zoomissa.
 
Koulutus on avoin ja maksuton niin jäsenillemme kuin muillekin esittävän taiteen työryhmille ja yhteisöille. Ilmoittautumiset 9.12. mennessä (siirryt toiselle sivustolle).
 
Koulutus on suunnattu erityisesti sirkuksen parissa toimiville työryhmille ja käytäntöjään vakiinnuttaville yhdistyksille, mutta mukaan ovat tervetulleita toimijat kaikilta esittävän taiteen aloilta.
 
Koulutuksessa käydään läpi yhdistystoiminnan perusteita toiminnanjohtajamme Mikael Kinasen johdolla, ja tutustutaan Taiteilijayhdistys Hiljaisuuden kehittämistyöstä nousseisiin havaintoihin hyvästä yhdistystoiminnasta.
 
Ohjelma:

  • 14:00–14:30 Esittäytyminen ja koulutuksen aloitus (Mikael Kinanen, Teatterikeskus)
  • 14:30–15:00 Hiljaisuuden kehittämishankkeen oppeja (Taiteilijayhdistys Hiljaisuus)
  • 15:00–15:15 Keskustelua alustuksesta
  • TAUKO
  • 15:30–16:00 Yhdistystoiminta 101 (Mikael Kinanen)
  • 16:00–17:00 Hyvät käytännöt osaksi omaa toimintaa (Mikael Kinanen)

Tervetuloa!

www.teatterikeskus.fi