NouNous Festival 30.11.–4.12.2022

  • NouNous-festivaali (Kuva: Luis Sartori do Vale)
  • Luis Sartori do Vale & Thom Monckton: Pendulum (Kuva: Cosmin Cirstea)
  • Only Bones v1.9: Matt Pasquet (Kuva: Simon Abel)
  • Company Afterclap: Red Hot Condition (Kuva: Sofia Kallner)
  • Kallo Collective: The Divine Lie – Jumalaton valhe (Kuva: Janne-Pekka Manninen)

NouNous Festival!! Kiitosta saanut festivaali tuo Helsingin Suvilahteen kotimaista ja kansainvälistä fyysisen komiikan parhaimmistoa. Tänä vuonna esitysten teemat vievät meidät jatkuvan liikkeen maailmasta jumalattoman valheen kautta energisyyden ja äärirajojen huipentumiin. Festivaalin kattaukseen mahtuvat maailman, Suomen, ja Helsingin ensi-illat. 

Festivaaliviikon aloittaa Luis Sartori do Valen ja Thom Moncktonin hurmaava Pendulum. Heilurimainen liike ja sen riemukkaat variaatiot johdattavat näyttämön kahta aristokraattia ja katsojia alitajunnan eri sopukoihin. Tälle matkalle kannattaa ehdottomasti osallistua. Esitys saa festivaalilla Helsingin ensi-iltansa.

Thom Moncktonin luoma Only Bones -teoskonsepti saa jatkoa tänäkin vuonna. Maailman ensi-illassa on nyt Only Bones versio 1.9 – Matt Pasquet. Apunaan Kung Fu ja foley-äänimaisema Matt ja evoluution eri vaiheet rajautuvat neliömetrin tilaan. Matt esiintyy ensimmäistä kertaa Helsingissä, tule ja koe!

Red Hot Condition – Company Afterclapin ensimmäinen teos – tuo festivaalille jättiannoksen energisyyttä ja maailmanluokan sirkusta Nelli Kujansivun ja Aaron Hakalan välityksellä suoraan Tukholmasta. Nelli ja Aaron hengästyttävät 80-luvun värimaailman lycroilla ja huumorilla paitsi itsensä, myös yleisönsä. Fitness-ilmiö saa kyytiä näiden taitureiden käsissä. 

Kallo Collectiven The Divine Lie – Jumalaton valhe valloitti yleisön ja kriitikot vuoden 2021 syksyllä. Festivaalilla on mahdollisuus palata teoksen hämmentävän lumoavaan maailmaan. Tämä “päihtyneen hurmion kakofonia” nähdään festivaalilla vain kolme kertaa, varaathan lippusi ajoissa!

Festivaalin kuratoinnista vastaavat aiempien vuosien tapaan Kallo Collectiven taiteelliset johtajat Jenni Kallo ja Thom Monckton. Ehdottomasti paras tapa nauttia festivaalin esityksistä on lunastaa neljään vapaavalintaiseen esitykseen oikeuttava 50,00 euron sarjalippu. Tapahtuman liput ovat myynnissä vain Tiketissä. 

Tervetuloa, nautitaan yhdessä naurun ilotulituksesta!

kallocollective.com/nounous-festival