Kenelle Sirkuksen lumo -palkinto 2022?

Tee ehdotuksesi ensi keväänä 13. kerran jaettavan Sirkuksen Lumo -palkinnon saajaksi!

Kuka sirkustaiteilija, opettaja, sirkusalan toimija, sirkusryhmä tai alan muu organisaatio on mielestäsi tehnyt erinomaista työtä sirkustaiteen edistämiseksi Suomessa? Onko jokin tänä vuonna ensi-illassa ollut sirkusesitys mielestäsi lyönyt läpi merkittävänä sirkustekona?

Sirkuksen Lumo -palkinto myönnetään suomalaisen ammatillisen sirkustaiteen tuomisesta esiin näkyvästi ja merkityksellisesti. Palkittava voi olla henkilö (myös elämäntyöstään), ryhmä, esitys (ensi-ilta vuoden 2022 aikana), tapahtuma tai joku muu sirkusalan teko tai toiminta.

Palkintoraadissa ovat toimittajat Annikki Alku, Nina Jääskeläinen, Maria Säkö ja Emma Vainio sekä taiteilijaprofessori Pirjo Yli-Maunula. 

Lähetä ehdotuksesi perusteluineen viimeistään torstaina 15.12.202 raadin sihteerille Johanna Mäkelälle: .

Aikaisempien vuosien palkitut löydät täältä.