Jari Tapanaisen Houdini-elämäkerta julkaistu

HOUDININ LEGENDA – kirja Harry Houdinista 

Houdinin legenda on ensimmäinen suomenkielinen elämäkerta Harry Houdinista. Houdinia pidetään kaikkien aikojen kuuluisimpana taikurina ja kahlekuninkaana. Kirja kertoo Houdinin tien kuuluisuuteen läpi hurjien kahlenumeroiden, sekä vähemmälle huomiolle jääneet urat lentäjänä, filmitähtenä ja huijarimeedioiden paljastajana. Kirja myös avaa miksi Houdinin nimi pysyi otsikoissa hänen äkillisen kuolemansa jälkeen. 

Kirjan on kirjoittanut Jari Tapanainen, joka esiintyi yli kaksikymmentä vuotta kahlekuninkaana, fakiirina ja ainoana suomalaisena miekannielijänä. Hän on esittänyt Houdini-tyylisiä kahlenumeroita mm. roikkuen nostureissa, upotettuna veden alle ja sytytettynä tuleen. Jari on ollut mukana lukuisissa tv-ohjelmissa, mm. Putous, Ennätystehdas, Huomenta Suomi, Ykkösen aamu-tv, Efter Nio, Suomen Las Vegas ja Katso pois. Vuoden 2011 Talent Suomi -ohjelmassa hän kilpaili finaalissa. 

Jari Tapanainen on kirjoittanut alansa historiasta artikkeleita eri julkaisuihin. Hänen asiantuntijuuttaan on hyödynnetty kirjoissa sekä tv- ja radio-ohjelmissa. Suomen Taikapiiri ry on myöntänyt Jari Tapanaiselle Timo Tuomivaara -palkinnon. Houdinin legenda -kirjan kirjoitustyötä on tukenut Taiteen edistämiskeskus. 

Kirja: Houdinin legenda
Kirjailija: Jari Tapanainen 
ISBN 978-952-94-6541-5
Kovakantinen – 200 sivua – mv-kuvitettu 

Kirjan voi tilata osoitteesta: www.houdini.fi 
Jari Tapanaisesta lisätietoa: www.jaritapanainen.com