I love you two esiintyy BIAC-festivaaleilla Marseillessa

  • I Love You Two by Circus I Love You (Kuva: Minja Kaukoniemi)
  • I Love You Two by Circus I Love You (Kuva: Minja Kaukoniemi)
  • I Love You Two by Circus I Love You (Kuva: Minja Kaukoniemi)
Sirkus Aikamoisen ja Circus I love youn I love you two esitetään seuraavaksi Marseillessa Biennale internationale des arts du cirque -festivaaleilla. 
 
BIAC on kansainvälinen, kuukauden kestävä, erittäin laajalle alueelle Etelä-Ranskassa levittäytynyt sirkusfestivaali. Festivaalia järjestää legendaarinen Archaos-ryhmä, joka on nykyisin yksi kansallisista sirkuskeskuksista Ranskassa. Festivaali koostuu yhteensä 240 näytöksestä 73:sta eri esityksestä viidessäkymmenessä tapahtumapaikassa Marseillen ympäristössä.
 
I love you two:n esitykset ovat 26.–29.1.2023 sirkustelttakylässä Marseillessa. Lisätietoja tapahtumasta:
 
I love you two on kolmiosainen rakkaudentunnustus sirkukselle. Esitys koostuu kolmesta eri duosta, joita jokaista säestää liveorkesteri. Yleisö pääsee kokemaan lähietäisyydeltä sirkusteltan intiimissä ilmapiirissä muun muassa vipulautaa, korkealla nuoralla kävelyä, keinutrapetsia, rengasmanipulaatiota, pariakrobatiaa, pärssitasapainottelua ja instrumenttiakrobatiaa. I love you two on intensiivinen hyvän mielen esitys! Esitys on uusin Sirkus Aikamoisen yhteistuotanto ruotsalaisen Circus I love you AB:n kanssa. 
 
I love you two -tiimi: Sade Kamppila, Julien Auger, Oskar Rask, Benoît Faucher, Philoméne Perrenoud, Felix Greif, Thibaud Rancoeur, Periklis Dazy, Lola Stouthamer, Thomas Fabien, Julia Simon, Pelle Tillö
 
Seuraa Sirkus Aikamoista internetin ihmemaassa: