Company Portmanteau kiertueelle Espanjaan

  • Company Portmanteau: Piste, piste piste. (Kuva: Mikko Pirinen)
19.–27. marraskuuta Company Portmanteau kiertää Espanjassa teoksellaan Piste, piste, piste osana elPetit-festivaalin ohjelmistoa.
 
Piste, piste, piste on monitaiteinen lapsille ja nuorelle yleisölle suunnattu esitys, joka yhdistää nykysirkusta, tanssia ja elävää kuvataidetta. Teos on kiehtova matka muotojen ja luovuuden maailmaan, joka syntyy, kun esityshetkessä tyhjästä valkoisesta näyttämöstä luodaan vanhoilla piirtoheittimillä mielikuvituksekas universumi. Teos pohjautuu kirjailija-kuvittaja Mario Valen lastenkirjaan Três Pontinhos (Kolme pientä pistettä).
 
elPetit on merkittävä nuorelle yleisölle suunnattu kansainvälinen festivaali, joka järjestetään vuosittain. Toiminnallaan festivaali nostaa esiin pienille lapsille järjestettävää esitystoimintaa sekä ajatusta, jonka mukaan ensimmäisten ikävuosien kokemukset taiteesta ovat tärkeitä.
 
Piste, piste, piste esitetään neljä kertaa Sabadellin kaupungissa 20.-21.11. ja seitsemän kertaa Mercat de les Florsissa Barcelonassa 23.-27.11.