Wise Fools kiertueella Euroopassa

  • Wise Fools: Trashpeze Cuxhavenissa. (Kuva: Nicole Von Bargen)
  • Wise Foolsin Euroopan-kiertue 2022.
Trapetsikolmikko Wise Fools on saattanut päätökseen kuuden kuukauden kiertueen Euroopassa. Huhtikuusta syyskuulle esityksiä kertyi yhteensä 93 ja kiertue sijoittui Belgiaan, Ruotsiin, Espanjaan, Saksaan, Italiaan, Itävaltaan ja Ranskaan. Kilometrejä kiertueelle kertyi yli 23 000.
 
Tapahtumista mainittakoon La Mercè -festivaali Barcelonassa, missä viikonlopun aikana Trashpeze-esityksen näki yli 10 000 katsojaa, Festival d’Aurillac Ranskassa, mikä keräsi esiintyjiä/taiteilijaryhmiä yli 600 ja katsomot olivat tuhatpäisiä, kahden viikon kiertue Sardiniassa, missä Wise Fools esiintyi molemmilla esityksillään Trashpeze ja Grandesque sekä Pflasterspektakel Linzissä, joka on yksi Euroopan suurimmista katuesitystapahtumista. Trashpezelle myönnettiin ”Golden Hat”-palkinto Künstler un Meer -festivaaleilla Scharbeutzissa Pohjois-Saksassa, missä yleisö sai äänestää mieleistään esitystä. Palkintoon kuului myös esiintymiskutsu vuoden 2023 festivaaleille.
 
Lokakuussa Wise Fools osallistuu Romania’s Got Talent -ohjelman TV-kuvauksiin Bukarestissa, minkä jälkeen on kiertuetauon paikka. Talvella kolmikko palaa lavalle Eindhovenin joulusirkus-produktiossa.