Salon kaupungin kulttuuripalvelut, avoin ohjelmistohaku 2023

Salon kaupungin kulttuuripalvelut hakee esityksiä, näytöksiä, konsertteja, työpajoja ja muuta ohjelmaa vuoden 2023 ohjelmistoon. Sekä salolaisille että vieraileville, eri alojen taiteilijoille, toimijoille ja työryhmille suunnattu avoin haku aukeaa maanantaina 3.10. ja on avoinna sunnuntaihin 30.10. asti.

Avoimen haun kautta etsimme sisältöjä kaikenikäisille kohderyhmille. Ensisijaisesti ohjelmaa haetaan kulttuuritila Näkkäriin mutta mahdollisuuksien mukaan myös muihin vuoden 2023 tilaisuuksiin Salossa. Näitä ovat esimerkiksi kesäkauden ohjelmisto kuten Vuohensaaren ulkoilmatapahtumasarja, kaupunginosien ja kylien taidekiertue ja MHAW Hyvää mieltä kulttuurista -tapahtumaviikko.

Lisätietoja löydät tiedotteesta https://salo.fi/vapaa-aika-ja-matkailu/kulttuuri/?mid=4-4376