Maria Baric Company & Kulttuurimylly: rekry sirkustaiteilijoille ja sirkustyöpajaohjaajille

Maria Baric Company etsii sekä monipuolisia sirkustaiteilijoita uusiin esitystuotantoihinsa että sosiaalisen sirkuksen osaajia ja sirkustyöpajojen ohjaajia ylläpitämänsä alueellisen kulttuurikeskuksen, Kulttuurimyllyn, harrastus- ja tapahtumatoimintaan (vauvasirkus, perhesirkus, lapsiryhmät).

Maria Baric Companylla on vuosittain monia erilaisia produktioita ohjelmistossaan. Tällä hetkellä etsitään erityisesti tulisirkuksen osaajia sekä akrobatian ja jongleerauksen taitajia, mutta kaikki hakemukset sirkusalan osaajilta ovat tervetulleita! 

Maria Baric Company on palkittu itähelsinkiläinen teatteri, joka yhdistelee taiteessaan ennakkoluulottomasti erilaisia esittävän taiteen muotoja kuten sirkusta, nukketeatteria, musiikkia, varjoteatteria, tanssia ja tuliteatteria. Maria Baric Companyn toiminnan ytimessä on taiteen saavutettavuus ja yksi keskeisistä Companyn toimintamuodoista onkin erityisesti Itä-Helsingin alueelle jalkautuminen ja taiteen- ja kulttuurin vieminen uusille yleisöille. 

Kulttuurimylly on Maria Baric Companyn pyörittämä kulttuurikeskus ja korttelikino Helsingin Myllypurossa. Kulttuurimylly toimii tietenkin Companyn omana kotinäyttämönä, mutta tarjoilee myös monipuolista harrastus-, hyvinvointi- ja esitystoimintaa erilaisille yleisöille ja asiakasryhmille.

Tunnelmallinen ja kodikas Kulttuurimylly on Itä-Helsingin oma kulttuurihelmi, johon kaikki ovat tervetulleita nauttimaan taiteesta, yhteisestä tekemisestä ja uusista kohtaamisista!

Lisätiedot: kulttuurimylly@mariabariccompany.com
+358 45 2514483

Hae 23.10. mennessä osoitteessa https://www.mariabariccompany.com/toihinmeille