Hands some Feet: kuulumisia esitys- ja residenssirikkaalta kesältä!

  • Hands some Feet -esitys (Kuva: Ricardo Marques)
  • Hands some Feet -esitys (Kuva: Studio Pelisalmi)
  • Käpälin -esityksen residenssi (Kuva: Up - Circus & Performing)

Kesäkiertue: Hands some Feet

Hands some Feetin kesäkiertue alkaa lähenemään loppuaan. Tänä vuonna kiertue starttasi huhtikuussa Kangasalalla Suomessa, jonka jälkeen Hands some Feet -esitys on kiertänyt muun muassa Ranskassa, Belgiassa, Slovakiassa, Unkarissa, Portugalissa ja Luxemburgissa. Kausi saa vielä hienon, 10 esityskerran päätöksen Mulhousen upeassa Théâtre de la Sinnessa, Ranskassa. 

Ryhmä esiintyi kauden aikana yhteensä 42 kertaa, kahdeksassa eri maassa ja noin 16 000 katsojalle. 

Lisää tietoa Hands some Feet -esityksestä:

https://www.handssomefeet.com/handssomefeettheshow 

Residenssejä: Käpälin

Kesän aikana ryhmä toteutti myös kolme residenssiä työstääkseen uusinta teostaan Käpälin. Residenssit tapahtuivat UP – Circus & Performing –keskuksessa Belgiassa, Station Circusilla Sveitsissä ja La Roseraie -taidekeskuksessa Belgiassa. 

Käpälin on nykysirkusteos, jossa sirkusartisti-puuseppä yhdistää puutyön ja jongleerauksen. Teos kutsuu katsojan seuraamaan käsityöläisen työpäivää puuverstaalla. Jeromy Nuuk ja puusorvi toimivat esityksen päähenkilöinä. Jeromy on taitava puuseppä, mutta hän on myös erittäin kykenevä ja krooninen procrastinoitsija, joka näkee leikki- ja jongleerausmahdollisuuden esineessä kuin esineessä.

Esitys käsittelee käsityöläisen toistavaa työtä, sekä freelancerin vapautta ja yksinäisyyttä. Teoksen ensi-ilta nähdään kesällä 2023. 

Lisää tietoa Käpälin -teoksesta:

https://www.handssomefeet.com/kapalin 

Talvikausi: Palazzo

Tänä talvena Hands some Feetin perustajajäsenet Liisa ja Jeromy Nuuk voidaan nähdä Palazzon dinnershow:ssa Hampurissa, aina marraskuusta maaliskuuhun 2023.

Hands some Feetin toimintaa ja kiertuetta voi seurata Instagramissa ja Facebookissa @handssomefeet sekä ryhmän kotisivuilla www.handssomefeet.com.