Cirkon lokakuu: Cirkolle uusi toiminnanjohtaja, Cirko hakee tuottajaa, Svenska teatern hakee koe-esiintymisellä sirkustaiteiljoita, Liity Cirkon jäseneksi!

Cirkolle uusi toiminnanjohtaja

Uuden sirkuksen keskus Cirkon hallitus on valinnut toiminnanjohtajaksi maaliskuusta saakka Cirkon vt. toiminnanjohtajana toimineen Jarkko Lehmuksen. Avoimen haun kautta tehtävään päätyneen Lehmuksen valinnassa painottui paitsi aiempi kokemus, myös ymmärrys sirkuksesta taiteenalana ja näkemyksellisyys toiminnan kehittämiseen.

Lehmus on koulutukseltaan sekä kulttuuripolitiikan- ja hallinnon maisteri että dramaturgian maisteri. Aiemmassa työssään Cirkon tuottajana Lehmus on vastannut Cirkon ohjelmistosta, hankkeista ja verkostoista sekä taiteellisen kehityksen toiminnasta.

Lue lisää: https://cirko.fi/cirkolle-uusi-toiminnanjohtaja/

Cirko hakee tuottajaa

Cirko hakee TUOTTAJAA 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan noin kahden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen 100 % työajalla. Työsuhteen muuttaminen toistaiseksi voimassa olevaksi määräaikaisuuden jälkeen on neuvoteltavissa.

Tuottaja vastaa Cirkon esitystoiminnan tuotannosta, budjettiseurannasta, kansainvälisistä verkostoista sekä hankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä toiminnanjohtajan, jäsenistön ja muiden sidosryhmien kanssa.

Lue lisää ja hae! https://cirko.fi/cirko-hakee-tuottajaa/?fbclid=IwAR1mx3WSFVql6R1lhAfalj1eXd8DHF-NgYIeALnnyXe8uWTMkScymW1RWEI

Svenska teatern hakee koe-esiintymisellä sirkustaiteiljoita

Svenska Teatern ja Cirko järjestävät lauantaina 8.10.2022 klo 13.00-16.00 Cirkon Solmu-salissa koe-esiintymisen kauden 2023-2024 yhteistuotantoa varten. Teoksen ohjaa David Sandqvist ja koreografioi Antti Silvennoinen.

Etsimme neljää sirkustaiteilijaa, jotka hallitsevat lattia- ja/tai pariakrobatian ja ovat kiinnostuneita työskentelemään narratiivisen teatterin viitekehyksessä. Esinemanipulaation taito on myös tervetullutta.

Tule ajoissa paikalle ja ota mukaan koe-esiintymiseen liikuntavaatteet, mahdolliset sirkusvälineesi sekä aimo annos avointa mieltä.

Ilmoittaudu koe-esiintymiseen lähettämällä CV:si sähköpostilla osoitteeseen perjantaihin 7.10. menessä.

Lisätiedot: Toiminnanjohtaja Jarkko Lehmus, puh. 044 732 1150,

Liity Cirkon jäseneksi!

Cirkon jäsenenä saat jäsenhintaiset 6 € esitysliput Cirkon kausiohjelman esityksiin ja sinulla on mahdollisuus varata Cirkon salien vapaita päiviä omaan harjoituskäyttöön.  Cirkon jäsenyys on suunnattu sirkustaiteilijoille. Jäsenmaksun suuruus on 20 €/vuosi.

Lue lisää ja hae Cirkon jäseneksi: https://cirko.fi/taiteellinen-kehitys/jasenyys/