Työtä tarjolla: Kulttuurimylly hakee ääni- ja valotekniikan taitajia

Kulttuurimylly & Maria Baric Company etsivät freelancerlistoilleen valo- ja äänitekniikan taitajia! Työ on keikkaluontoista, mutta myös pidempiaikaisista osa-aikatöistä voidaan sopia. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Kulttuurimyllyssä Helsingin Myllypurossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Ensisijaisesti etsimme tekijöitä, joilta sujuisi sekä valojen että äänien tekeminen, mutta mikäli paikka kiinnostaa ja töille on tarvetta, laita meille hakemus, vaikket olisikaan sekä valojen että äänen taitaja. Hyville tyypeille ja taitaville tekijöille on aina tarvetta!

Kulttuurimylly on kulttuurikeskus ja Maria Baric Company -ryhmän kotinäyttämö. Maria Baric Company on palkittu itähelsinkiläinen ryhmä, joka yhdistelee taiteessaan musiikkia, sirkusta, nukketeatteria, tulisirkusta ja -teatteria, tanssia sekä varjoteatteria. Valojen ja äänten kannalta tämä kaikki tarkoittaa tietenkin monipuolista ja vaiherikasta hommaa!

Kulttuurimylly ja Maria Baric Company työllistävät vuosittain lukuisia freelancereita. Tervetuloa liittymään mukaan kirjavaan joukkoon!

Lisätiedot:

www.mariabariccompany.com, email:

Hakemus osoitteessa: https://www.mariabariccompany.com/toihinmeille