Sirkus Magentan syksy on täynnä toimintaa!

Sirkusta sateenkaarisenioreille, kiinankielisille ikäihmisille, kehitysvammaisille nuorille aikuisille sekä lähiöiden lapsille ja nuorille! Sirkus Magentan syksy on täynnä toimintaa!

Syyskausi on alkanut Sirkus Magentassa vauhdikkaasti. Tämän hetken suurin hankkeemme, ikäihmisten fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia tukeva Kotisirkus, kasvaa useilla uusilla ryhmillä ja yhteistyökumppanuuksilla eri puolilla Helsinkiä. 

Kehitysvammaisten ja autismikirjon nuorten aikuisten sirkus- ja teatteriryhmä pyörähtää käyntiin jo viidettä kertaa, tänä vuonna yhteistyössä Helsingin kaupungin nuorisopalveluiden Narrin näyttämön ja Musiikkikeskus Resonaarin kanssa.

Lasten ja nuorten ilmaiset harrastusryhmät alkoivat Vuosaaressa, Havukosken ryhmät käynnistyvät syyskuussa. Lisätietoa ja ilmoittautumiset: https://sirkusmagenta.fi/sosiaalinen-sirkus/ilmainen-sirkusharrastus/

Syksyn harrastusryhmät starttailevat myös toimintaansa, vielä ehdit etsiä oman ryhmäsi monipuolisesta valikoimasta. Tarjolla on perheryhmien, pari- ja ilma-akrobatian sekä käsinseisonnan lisäksi myös notkeusakrobatiaa. Huomaa myös uudet arki-illan pariakroryhmät keskiviikkoisin Salmisaaressa. Ilmoittautumiset:

https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/ilmoittautuminen/

Vapaaehtoistoiminta jatkuu tälläkin kaudella, painottuen erityisesti ikäihmisten kanssa tapahtuvaan toimintaan, mutta myös muihin Magentan ryhmiin, tapahtumiin ja tapaamisiin. Sirkus Magentan vapaaehtoisena pääsee edistämään sosiaalisen sirkuksen sanomaa, osallistumaan erilaisiin sirkustapahtumiin ja kehittämään uusia ideoita muiden sirkuksesta kiinnostuneiden kanssa. Sirkusosaamista tai muita erityistaitoja ei vaadita, kaikkeen saa ohjausta eikä mitään tarvitse tehdä yksin. 

Vapaaehtoistyöhön voi ilmoittautua täällä: forms.gle/r9MFG82nFotnyb8r9

Lisätietoja: leo.kaipiainen@sirkusmagenta.fi

Magenta etsii myös työharjoittelijaa syyskaudelle. Tiedätkö sinä ketään soveltuvalla alalla (esim. kulttuuri-, sote- ja liikunta-ala) opiskelevaa henkilöä, joka kaipaisi hauskaa ja inspiroivaa harjoittelupaikkaa? Vinkkaa hänelle Sirkus Magentasta! Lisätiedot ja yhteydenotot: silja.kyytinen@sirkusmagenta.fi

Seuraa meitä:
facebook.com/SirkusMagenta
instagram.com/sirkusmagenta
youtube.com/SirkusMagenta1

Värikästä syksyä kaikille toivottaa Magentan väki!