Sirkus Aikamoisen syyskuulumisia

  • Sirkus Aikamoinen & Circus I Love You: Utopia kiertueella
  • Sirkus Aikamoinen (Kuva: Mikko Pirinen)
  • Sirkus Aikamoinen: DuoJag. Kuva: Einar Kling-Odencrants.
Sirkus Aikamoisen sirkusteltta täyttyi yleisöstä Suomen kiertueella + juhlapäätöksenä kiertueelle uusi ensi-ilta! Seuraavaksi suuntaamme vanhainkoteihin.
 
Sirkus Aikamoisen ja Circus I love youn järjestämä Suomen kiertue oli menestys! Usean vuoden ajan haaveissa ollut ensimmäinen kiertue sirkusteltan kanssa Suomeen toteutui vihdoin elokuussa Utopia-esityksen vieraillessa Maarianhaminassa, Naantalissa, Raaseporissa, Hyvinkäällä ja Loviisassa. Suuri osa 22 esityksistä oli loppuun varattuja, ja yleisö nautti pienen sirkusteltan tunnelmasta kesäisen sään helliessä kiertuetta. 
 
Samanaikaisesti kun Utopia-esitys esiintyi yleisöille Suomessa, harjoiteltiin teltassa päiväsaikaan uutta ensi-iltaa varten!
 
Beauties-esitys nähtiin ensimmäistä kertaa Loviisassa 3.9. kiertueen päätökseksi. Beauties-teoksessa röyhelöihin, kimallukseen ja leopardikuosiin pukeutuneet kaunokaiset täyttävät pienen sirkustelttamme lattiasta kattoon trapetsivolteilla, säihkyvällä jongleerauksella, monen kokoisin cyr-renkain, vaativalla tasapainottelulla ja yksipyöräisellä säntäilyllä. Akrobaattien soittama livemusiikki säestää tässäkin esityksessä tapahtumia alusta loppuun.
 
Beauties jatkaa kiertuettaan Loviisasta syyskuun ajan Ruotsissa vieraillen Linköpingissä, Ystadissa ja Klippanissa. Tarkemmat esitysajat ja liput löytyvät osoitteesta tickets.circusiloveyou.com
 
Kiitokset kaikille paikalle tulleiden lisäksi kiertuetta tukeneille Alfred Kordelinin Säätiölle, Jenny ja Antti Wihurin rahastolle, Svenska Kulturfondenille, Helsingin Kaupungille ja Taiteen edistämiskeskukselle, sekä tietenkin ahkerasti työskenneelle Utopia & Beauties -kiertue- ja toimistotiimillemme: Sade Kamppila, Oskar Rask, Jouni Ruuth, Julien Auger, Benoît Fauchier, Thibaud Rancoeur, Pelle Tillö, Julia Simon, Julia Campistany, Morgane Staeheli, Oscar Quevedo, Sebastien Klink, sekä avustaneille perheenjäsenillemme ja ystävillemme.
 
Syyskuu – DuoJag kiertää vanhainkodeissa
 
DuoJag-teos jatkaa jokavuotista vanhainkotikiertueen perinnettään. Syyskuun ajan DuoJag kiertää Uudenmaan vanhainkodissa 20 esityksen verran. Kiertuetta tukee SKR:n Taidetta hoitolaitoksiin -apuraha.
 
Esitys sukeltaa suomalaiseen sielunmaisemaan 50-luvun ikivihreiden säestämänä, tanssijalka vipattaen. Tervetuloa näkemään sirkuksen ihmeitä; Swing-tanssi, Suomen pienin cyr-rengas ja hyötyliikuntamuodoista tyylikkäin: rullaluistelu! Vain teille voimme paljastaa myöskin artistien huimien temppujen takana olevan suuren salaisuuden. Se on kahvi.
 
Seuraa Sirkus Aikamoista internetin ihmemaassa: