Race Horse Companyn alkusyksy

  • Race Horse Company: O'DD (Kuva: Minja Kaukoniemi)
  • Race Horse Company: Motosikai Tapanilan Sirkussalissa (Kuva: Antti Suniala)
  • Race Horse Company: Chevalier. (Kuva: Hannu Huhtamo)

Race Horse Companyn syksyn 2022 yleisötyöhanke

Race Horse Company toteuttaa Tapanilan Sirkussalissa syksyn aikana yleisötyöhankkeen, joka tarjoaa ohjelmaa esikouluikäisistä lukioikäisiin. Tapanilan Sirkussali sijaitsee osoitteessa Hiidenkiventie 21 (Tapanilan Urheilukeskuksen yhteydessä). Hanketta tukee Helsingin kaupunki.

Chevalier

Ohjelmakauden aloittaa 5.9. RHC:n oma Chevalier – Keppihevossirkus. Lisätiedot täältä.

Race Horse Company opens the fall program in Tapanila Sirkussali with Chevalier as part of our audience developement initiative.

For more information check this.

The performances are supported by City of Helsinki and Arts Promotion Centre Finland. All the seats have been reserved.

Sirkuslaboratorio

Hanketta jatkaa 12.-15.9. sirkustaiteilija Rauli Dahlbergin ja koreografi Jarkko Mandelin vetämä Sirkuslaboratorio. Kuuden tanssi- ja sirkustaiteilijan työryhmä etsii uusia innovatiivisia näkökulmia, työkaluja ja metodeja kahden eri taiteenlajin kohdatessa. Sirkuslaboratorion avoimia harjoituksia kutsutaan seuramaan yläasteen ja toisen asteen opiskelijaryhmiä.

Ryhmävaraukset sähköpostitse . Varaukset vahvistetaan takaisin sähköpostilla.

Lisätiedot täältä.

The Circus Laboratory will take place from 12 to 15 September 2022 at Tapanilan Sirkussali, Hiidenkiventie 21, Helsinki. Dancers and circus artists focus on group and equipment work of acrobatic movement, especially with the acrobatics ball. The instructors of the laboratory are Race Horse Company’s artistic director and circus artist Rauli Dahlberg and Jarkko Mandelin, the artistic director and choreographer of contemporary dance group Kinetic Orchestra.

Student groups from middle schools and secondary education are invited to watch the work of the Circus Laboratory as part of the company’s audience development program.

Book places for your group from .

For more information chech this.

The Circus Laboratory is supported by City of Helsinki.

Open Stage Tapanilan Sirkussalissa to 6.10.22 

RHC järjestää Tapanilan Sirkussalissa Open Stagen torstaina 6.10. Lisätiedot ja esiintyjien vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse mieluusti 16.9. mennessä. Open Stagea varten RHC tarjoaa kaikille esiintyjille harjoitusmahdollisuuden Sirkussalissa 30.9.-6.10. osoitteessa Hiidenkiventie 21, Helsinki.

Open Stage in Tapanilan Sirkussali Thu 6.10.22
RHC organizes Open Stage in Tapanilan Sirkussali on Thursday 6.10.  Additional information and free-form applications for performers by e-mail preferably by 16.9. RHC offers all performers the opportunity to practice in the Sirkussali from 30 September to 6 October, address Hiidenkiventie 21, Helsinki.