Piste Kollektiivin syyskuulumiset!

  • Viima – Mistäs nyt tuulee? Angry Birds -puistossa (Kuva: Ninni Korkalo)
  • Hamish Sipola 11 -taidehallissa (Kuva: Ninni Korkalo)

Pisteen syksy polkaistiin käyntiin Helsingin taiteiden yössä 18.8., jossa Annantalolla lapsiperheille suunnattua Viima – Mistäs nyt tuulee? -esitystä oli katsomassa päivän aikana yli 200 katsojaa. Esitys sai hyvää palautetta niin lapsilta kuin aikuisiltakin mm. kaksi ilmastotutkijaa kiittelivät teoksen tarkkaa kuvausta tuulien liikkeistä.

Sipola 11 -teospäivässä 27.8. Viiman ja Markalla laakkosia -esityksen näki 250 katsojaa Angry Birds -puistossa. Illalla Sipola 11 -taidehallissa nähtiin Hamish-sooloesitys. Syyskuun alussa Hamish vieraili myös Näyttämöllä Joensuussa.

Syksyn aikana 6\79-kiertue tuo taidehalliin kolme uutta sirkusesitystä. Kolme ryhmää Akropatit, TipTop Walkers ja tanssi- ja sirkusduo Kat&Jared esiintyvät Joensuussa, Nurmeksessa, Rovaniemellä ja Kittilässä loka-, marras- ja joulukuun aikana. Toteutuksesta vastaavat Pisteen lisäksi joensuulainen Sirkus Supiainen ja kittiläläinen Hiljaisuus ry.

Lokakuussa Sipolassa on tarjolla ohjelmaa ikääntyneille osana Rovaniemen vanhusten viikkoa.