Aura Companyn syksyn kuulumisia

Aura Companyn syksy on alkanut monipuolisena esitysharjoitusten, sirkuskoulun, yhteistyöprojektien sekä ensi vuoden Radanvarsi-festivaalin suunnittelun parissa.
 
Avoin haku Radanvarsi 2023-festivaalille

Aura Company järjestää neljännen Radanvarsi-Festivaalin Turussa 26.-28.5.2023. Festivaalin Kadunvarsi-etkot järjestetään viikkoa ennen (19. tai 20.5., varmistuu myöhemmin) Turun keskustassa.

Festivaalin esiintyjähaku on auki 5.9.-31.10.2022.

 
Etsimme esityksiä festivaalille kolmeen eri ohjelmistoon; näyttämöteokset, katutaideohjelmisto sekä varietee-illan ohjelmistoon. Voit hakea joko yhteen, tai useampaan ohjelmistoon. Jos valitset useamman ohjelmiston, selvennä se tarkasti hakemuksessasi. 
 
– Näyttämöteos-ohjelmistoon haemme valmiita esittävän taiteen esityksiä. Festivaalin pääpaino on sirkustaiteessa, mutta kaikki esittävän taiteen esitykset ovat tervetulleita festivaalille. Esitysten kesto n. 30min-1h.
– Katutaideohjelmistoon haemme eri esittävän taiteen esityksiä, joita on mahdollista esittää ulkona ja kadulla. Katuesitysten osalta otamme vastaan eri pituisia ja sisältöisiä esityksiä (max 1h).
– Varietee-illan ohjelmistoon haemme lyhyempiä esittävän taiteen numeroita. Esitysten kesto n. 3min-15min.
 
Jos sinulle herää kysymyksiä koskien festivaalia tai hakemuslomaketta, lähetä meille sähköpostia .

 
Kooste video vuoden 2022 Radanvarsi-festivaalilta: https://youtu.be/B_ORYnF_sas
 
 
Open call for Radanvarsi 2023-festival
Aura Company will organize fourth Radanvarsi-festivaali on 26.-28.5.2023. Kadunvarsi-etkot (street performance day) is organized a week before (May 19 or 20, to be confirmed later) in the center of Turku.
 
The festival’s performer application is open from 5 September to 31 October 2022.
 
We are looking for performances for three different programs; full length shows-program, street art program and variety show program. You can apply for either one or more. If you choose more than one program, make it clear in the application.
 
– We are looking performing arts shows for the full length shows-program. The main focus of the festival is circus arts, but all performing arts performances are welcome to the festival. The duration of the performance: 30min-1h.
– For the street art program, we are looking for various performing arts performances that can be performed outdoors and on the street. Regarding street performances, we accept performances of different lengths and content (max 1h).
– We are looking for shorter performing arts numbers for the program of the variety show. The duration of the act: 3-15 minutes.