Taidetestaajat – mahdollisuuksia sirkusryhmille? -verkkokeskustelu 29.9.

  • Taidetestaajat Hair-musikaalissa. Kuva: Iiro Palva-aho

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää yhdessä Taidetestaajien kanssa sirkusalan toimijoille suunnatun verkkokeskustelun torstaina 29.9. klo 10.15–11.30. Miten Taidetestaajat toimii ja miten siihen pääsee mukaan? Mitä osallistuminen vaatii ja mitä se antaa taiteilijalle tai taideyhteisölle?

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitosta keskustelussa ovat mukana Taidetestaajat-toiminnan päällikkö Joonas Keskinen ja koordinaattori Kaisa Järvelin. Taiteilijan näkökulmasta kokemuksia kertoo Katerina Repponen (Kate& Pasi) ja järjestävän tahon näkökulman mukaan tuo Sorin Sirkus. 

Taidetestaajat-kulttuurikasvatusohjelma vie joka vuosi Suomen kaikki kahdeksasluokkalaiset – noin 60 000 nuorta ja heidän noin 5 000 opettajaansa – vierailulle kahteen korkealaatuiseen taidekohteeseen ympäri Suomen. Taidelaitokset ja taiteilijat saavat nuorilta suoraa palautetta, jonka perusteella ne voivat kehittää sisältöjään myös nuorta yleisöä puhuttelevaksi ja lisätä tarjontaansa nuorille suunnattua ohjelmaa. Voiko vapaan kentän ryhmä tai yksittäinen taiteilija osallistua Taidetestaajiin? Tule mukaan ottamaan selvää ja keskustelemaan taidetestaamisesta!

Osallistu tilaisuuteen Zoomissa: https://us06web.zoom.us/j/83305993005

Tutustu ennakkoon:  https://taidetestaajat.fi/info/taidelaitoksille

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto: lastenkulttuuri.fi
Kate&Pasi: www.kate-pasi.com
Sorin Sirkus: www.sorinsirkus.fi