Stefi tiedottaa: Teatterialan merkonomikoulutus alkaa jälleen

Suomen Teatterit ry ja Rastor-instituutti järjestävät jo viidettä kertaa suositun teatterialan merkonomikoulutuksen. Koulutus sopii henkilölle, joka työskentelee esittävän taiteen ammattiorganisaatiossa myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, asiakaspalvelun tai sisäisten asiakkuuksien parissa. Joulukuussa 2022 alkavassa alallemme räätälöidyssä merkonomin koulutuksessa saa näkemystä ja kokonaiskuvaa oman työn hoitamiseen. Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena eli liiketoiminnan perustutkinto suoritetaan oman työn ohella. Opintoihin kuuluvat harjoitukset liitetään omaan työhön, joten samalla kehitetään myös työnantajan toimintaa asiantuntijoiden ohjauksessa.

Lisätiedot: https://www.suomenteatterit.fi/2022/08/esittavan-taiteen-ammattiorganisaatiossa-tyoskenteleville-suunnattu-merkonomikoulutus-alkaa-jalleen/