OPEN CALL: UrbanApan lanseeraama uusi konsepti Miniresidenssit etsii nyt taiteilijoita eri aloilta (dl 8.9.)

(see below for English)
 
Miniresidenssien tarkoituksena on mahdollistaa ja tukea taiteilijoiden ja taiteen tekijöiden työskentelyä pehmeällä, kevyellä ja yhteisöllisellä tavalla.

Miniresidenssit järjestetään lokakuu 2022–helmikuu 2023 välisenä aikana. Pilotin aikana tarjoamme viisi eri profiilin tilaa ympäri Helsinkiä. Residenssit ovat viikosta kahteen viikkoon, ja yhteen residenssiin voi osallistua yhdestä neljään taiteilijaa. Miniresidenssin aikana taiteilijalle maksetaan pieni työkorvaus ja pientä tuotantotukea sekä hänellä on mahdollisuus mentorointiin/taiteelliseen tukeen.

Open call on nyt käynnissä. Miniresidensseihin haetaan CV:llä tai biolla + vapaamuotoisella hakemuksella. Hakuaikaa on to 8.9.2022 klo 22.00 saakka.

Tutustu residenssipaikkoihin ja katso tarkemmat hakuohjeet täältä: https://urbanapa.fi/platforms/ua-mini-residenssit/?lang=fi

——

OPEN CALL: UrbanApa’s new launch Miniresidencies is looking for artists from different fields

UA Miniresidensies aims to enable and support artists’ and makers’ research or work in progress in a soft, light and communal way.

UrbanApa offers short week to two weeks residencies in 5 different locations in Helsinki during October 2022–February 2023. The residency includes a small working fee and production fee for residency artists and support from an artist-facilitator.

Open call is now on and you can apply with CV or bio + free-form application. Deadline for the proposals is Thu 8.9.2022 22:00.

More information about the residencies and applying from here: https://urbanapa.fi/platforms/ua-mini-residencies/