Espoo Juhlii!-viikossa katusirkusta kaikille: Joan Catalàn Pelat-esitys

  • Joan Català: Pelat (Kuva: Angels Melange)

Espoon Kaupunginteatteri esittää
JOAN CATALÀ: PELAT
Espoo Juhlii!-viikossa katusirkusta kaikille

PELAT on esitys, jonka aikana rajat tanssin, sirkuksen, teatterin ja performanssin sekä yleisön ja esityksen välillä katoavat. Perinteiset tekniikat ja henkilökohtaiset muistot luodaan uudelleen. Interaktiivisen ja muuttuvan teoksen jokainen esityskerta on ainutlaatuinen, se syntyy aina vuorovaikutuksessa katsojien kanssa.

Joan Català Carrasco syntyi Barcelonassa 1978. Uteliaana tarkkailijana Català kiinnostui liikkeestä taiteena, jossa keho ja esineet toimivat viestinnän välineinä. Català näkee esiintymispaikan tilana, jossa ihmisen luomat esineet ja ympäristö ovat vuoropuhelussa, ja jossa leikki ja työ sulautuvat yhteen työkalujen, kokemusten, ja uusien ideoiden avulla.

Vuonna 2012 Català alkoi kehittää omaa taiteellista ilmaisuaan, jonka fokus on katu- ja kaupunkiympäristössä. Prosessin tuloksena syntyi PELAT, jonka ensi-ilta oli Katalonian Fira Tàrregassa 2013. Esitys on kiertänyt maailmaa siitä lähtien. Tällä hetkellä Català konsultoi useissa eri ryhmissä, joiden taidetta määrittää liike.

Vapaa pääsy!

Kesto noin 1 h

ESITYKSET ESPOO JUHLII -VIIKKONA

pe 26.8. klo 18 Kivenlahden tori
la 27.8. klo 13 Espoon kulttuurikeskus, ulkoilmanäyttämö Amfi, Tapiola, Espoo-päivä
su 28.8. klo 16 Espoon kulttuurikeskus, ulkoilmanäyttämö Amfi, Tapiola

Lisätiedot 

https://espoonteatteri.fi/esitykset/pelat/

https://espoopaiva.fi/