Circostrada: Bounce – second round of the mentoring programme for contemporary circus and outdoor arts workers, opens for applications on Aug 25

Sirkuksen ja katutaiteen kansainvälisen verkoston Circostradan uusi ohjelma Bounce tarjoaa mentorointia sirkuksen ja katutaiteen ammattilaisille esimerkiksi sirkusfestivaalien ohjelmiston tai muun esitysohjelmiston suunnittelussa, residenssitoiminnan tuottamisessa sekä akateemisten tilaisuuksien järjestämiseen ja julkaisutoimintaan liittyen. Uransa alkuvaiheissa oleva (3–7 vuotta kokemusta) sirkusalan  ammattilainen voi hakea projektilla, joka tukee oman alan kehitystä. Myös sirkuksen opettaja tai tutkija voi hakea. Haku on avoinna 25.8.–25.9.2022. 

Bounce – professional development programme comes back for a second edition!
 
Bounce is a mentoring programme dedicated to providing tools, connections, knowledge and resources to the next generation of contemporary circus and outdoor arts workers. It proposes skills for future steps, giving a space for participants to explore creative, relational, and economic potential in an international context and deepen their reflection on their working environment through the prism of Circostrada’s annual red thread (Year 2 will be dedicated to “diverse body.ies”).
 
Do you wish to expand your creative, relational and business capacities, and reflect on your professional environment alongside a more experienced contemporary circus and/or outdoor arts worker? This programme might be the one for you!
 
Read the application criteria on Circostada’s website.

The call to take part in Circostrada’s mentoring programme will be open from August 25th to September 25th, mark the date in your calendar and start thinking about your application!