Wise Fools kiertueella Euroopassa

  • Wise Fools (kuva: Joel Lindh)
  • (Kuva: Charline Fauveau)
Wise Fools työsti huhtikuussa uutta esitystään nimeltä Hot and Cold Brysselissä. Kolmikko esiintyi myös suurella City of Wings -promofestivaalilla Ypresissä ja tuotti videotallenteen Trashpeze-esityksestä. Tallenne näytetään Busanissa, Etelä-Koreassa, osana Busan International Performing Arts Festivalia.
 
Toukokuussa Wise Fools osallistui Sirkum Polaris -kollektiivin residenssiin Ruotsissa, Älvängsissä. Ryhmä työskenteli kaksi viikkoa Elixir-projektin parissa ja residenssin päätteeksi pidettiin work in progress -presentaatio paikalliselle yleisölle.
 
Kesäkuukaudet trio on kiertueella Euroopassa. Trashpeze esitys nähdään muun muassa Belgiassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ja Itävallassa. Touko-syyskuun aikana näytöksiä kertyy yli 70.