Sirkus Aikamoisen kesäkiertue 2022 – Uusi ensi-ilta I love you two ja Circus I love you kiertävät Eurooppaa ja Utopia saapuu Suomeen elokuussa

  • I Love You Two by Circus I Love You (kuva: Minja Kaukoniemi)
  • I Love You Two by Circus I Love You (kuva: Minja Kaukoniemi)
  • I Love You Two by Circus I Love You (kuva: Minja Kaukoniemi)
Sirkus Aikamoisen vuosi on edennyt sirkustelttakauden kiireisimpään vuodenaikaan suunnitelmien mukaan. Uuden I love you two -esityksen ensi-ilta nähtiin Ranskassa Nuits D’Eole -festivaaleilla Montigny-les-Metzissä 6. toukokuuta.
 
 I love you two on kolmiosainen rakkaudentunnustus sirkukselle. Esitys koostuu kolmesta eri duoesityksestä, joita jokaista säestää liveorkesteri.
Sirkusartisteina lavalla nähdään Sade Kamppila ja Julian Augier, Oskar Rask ja Benoît Faucher sekä Philoméne Perrenoud ja Felix Greif. Musiikin ovat säveltäneet Thibaud Rancoeur ja Periklis Dazy ja valosuunnittelijana ja teknikkona toimii Tomas Fabien. Kiertueella mukana ovat lisäksi tuottaja Julia Simon, hallintovastaava Pelle Tillö ja kokkina Emma Laule tai Elisabeth Kunkele. Esitys on uusin Sirkus Aikamoisen yhteistuotanto ruotsalaisen Circus I love you AB:n kanssa. I love you two kiertää heinäkuussa Ranskassa ja nähdään myöskin kymmenen esityksen verran osana Zomer Van Antwerpen -festivaalin ohjelmaa Belgiassa.
 
Circus I love you -esitys on neljättä vuotta kiertueella. Luvassa on kesän aikana kolmen viikon kiertue kesäkuusa Ruotsissa ja Belgiassa.
 
Sirkus Aikamoisen ja Circus I love you AB:n yhteistuotanto Utopia saapuu Suomeen 2.8. alkaen. Vuonna 2021 ensi-iltansa saanut esitys on 150-paikkaiseen 13-metriseen sirkustelttaan tiivistetty akrobatiantäyteinen livemusiikilla säestetty spektaakkeli. Suomen kiertuetta tukevat Kordelinin säätiö, Wihurin säätiö ja Svenska kulturfonden. Utopia vierailee Maarianhaminassa, Naantalissa, Raaseporissa, Hyvinkäällä ja Loviisassa elokuun ajan.
 
Lisää tietoa esityksistä ja lipunmyynti kaikkiin esityksiin:
 
Kesän esitykset:
2.–4.6. – I love you two – Théâtre Les Transversales, Èvres, Ranska
11.–12.6. – Circus I love you – Göteborg Dans och Teaterfestival, Ruotsi
17.–19.6. – Circus I love you – Cultuurcenter de Steiger,Menen, Belgia
24.–26.6. – Circus I love you – Chaumont, Ranska
1.–3.7. – I love you two – Tours, Ranska
8.–10.7. – I love you two – Festival des 7 Collines, St. Etienne, Ranska
16.–27.7. – I love you two – Zomer Van Antwerpen, Belgia
4.–7.8. – Utopia, Maarianhamina
11.–14.8. – Utopia, Naantali
18.–21.8. – Utopia, Raseborg
25.–28.8. – Utopia, Hyvinkää
1.–4.9. – Utopia, Loviisa
 
Seuraa toimintaa, kiertueita ja Aikamoista netissä ja somessa: