Salo Circus Festival tekee uusia aluevaltauksia

  • Salo Circus Festival: Company Soif Totale.
  • Salo Circus Festival: Lasca Fox.
Salo Circus Festival järjestetään tänä kesänä neljättä kertaa 29.-31.7.2022. Perinteeksi muodostuneen katusirkuspäivän lisäksi kabareeilta jatkuu upouuden Musine ravintolan puolella. MUSINE on syntynyt rakkaudesta elävään musiikkiin (musique) ja ruokaan (cuisine). Nyt tapaslautaselle lisätään vielä sirkustaide! Ja löytyypä sirkusfestivaalin ohjelmistosta jazz-musiikkiakin.
 
Tapahtuman päätöspäivä, sunnuntai vietetään tunnelmallisessa Teijon ruukkikylässä. Merellisestä vanhasta tehdasympäristöstä löytyy useampia historiallisia tapahtumapaikkoja. Ulkoilmasirkusesitysten lisäksi yleisö pääsee tutustumaan Teijon Masuunin näyttelyihin ja Kulttuurimeijerin antiin.
 
Päivitetty ohjelma:
 
Artistiesittelyt somessa: