Race Horse Company: Siviilipalveluspaikka tarjolla ja Tapanilan sirkussalin uutisia

Hae siviilipalvelukseen RHC:lle!

Race Horse Company tarjoaa siivilipalveluspaikkaa:

Ensisijaisiin tehtäviin sisältyvät yhdistyksen esitystuotantoihin liittyvät työt, erilaisten tapahtumien ja esitysten avustavat järjestelyt, valo- ja äänitekniikan avustavat tehtävät sekä pienimuotoiset tilojen korjaus- ja huoltotehtävät sekä harjoitus- ja esitystilan siisteyden ylläpito.

Toivomme hakijalta nikkarointitaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta, aktiiviisuutta ja uteliasta asennetta. Kiinnostus esittävään taiteeseen, nykysirkukseen sekä ääni- ja valotekniikkaan on plussaa.

Palveluspaikka sijaitsee Helsingin Tapanilassa osoitteessa Hiidenkiventie 21. Palveluksen aloitus sovittavissa.

Sirkusyhdistys Race Horse ry on aatteellinen voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys tarkoituksenaan ylläpitää 2008 perustetun nykysirkusryhmä Race Horse Companyn esitys- ja opetustoimintaa sekä Tapanilan sirkussalin toimintaa ja kehittämistä.

Race Horse Companyn visiona on “maailmanlaajuisesti huippulaadukkaan nykysirkuksen luominen ja esittäminen, nykysirkuksen itseisarvo ja kehittäminen taidemuotona sekä kotimaisen nykysirkusalan toiminnan edistäminen.”

Lisätiedot ja CV + vapaamuotoiset hakemukset pyydetään sähköpostitse osoitteeseen .

Tapanilan sirkussalin uutiset + tilaa vuokralle
 
Race Horse Companyn ja Agit-Cirkin hallinnoima uusi sirkustila Tapanilan Urheilukeskuksessa sai toukokuussa näyttämön valmiiksi ja esitystoiminnan käyntiin Linnanmäen sirkuskoulun kevätnäytöksillä. Entiseen historialliseen Eräsaliin on remontoitu myös Linnanmäen sirkuskoulun uusia harjoitustiloja, joissa päästiin heti järjestämään kesäleirejä. Sali on nyt saanut uudeksi nimekseen Tapanilan sirkussali, jonka kahdessa osassa – näyttämötila ja harjoitustila – voidaan järjestää artistiresidenssejä, demoja, esityksiä, työpajoja ja opetusta. Pääosin esittävän taiteen tuotantojen harjoituksiin vuokrattava näyttämötila on varustettu joustolattialla, ääni- ja valotekniikalla sekä motorisoidulla seisovalla trussikehikolla.