Magentalaiset maailmalla

  • Sirkus Magenta vierailulla Kambodzassa.
  • Sirkus Magenta vierailulla Kambodzassa.
  • Sirkus Magenta vierailulla Kambodzassa.

Terveiset paahtavan kuumasta Kambodzasta! Magentan hallintohenkilökunta matkasi Battanbangissa toimivan Phare Ponleu Selpak -koulun vieraaksi osana Caravan-verkoston hallinnoimaa Circus Overseas -hanketta. Koulussa mahdollistetaan eri taidealojen opiskelu vähävaraisille lapsille ja nuorille, aina ammattilaisuuteen saakka, ja tuetaan heidän kasvuaan ja kehitystään kaikilla elämän alueilla. Pääsimme näkemään huikeita sirkusesityksiä, paikallista tanssia ja musiikkia sekä kuvataideopiskelijoiden töitä. Osallistuimme myös koulun järjestämän, kansainvälisen sirkusfestivaali Tini Tinoun (https://tinitinou.com) aloitusparaatiin! Kurssiosuudella paneuduimme esimerkiksi strategisen suunnittelun, henkilöstöhallinnon ja johtamisen saloihin yhdessä ranskalaisten, belgialaisten, eteläafrikkalaisten, italialaisten ja kambodzalaisten kollegoiden kanssa. Kotiin tuomisiksi saimme hurjasti tietoa, jaettuja kokemuksia, uskomattomia kertomuksia ja paljon naurua! Projekti jatkuu heinäkuussa Italiassa sirkusohjaajille suunnatulla koulutuksella.

Kesän sirkustelut

Sirkus Magenta järjestää kesäkuussa eri sirkuslajien tiiviskursseja Cirko-keskuksen upeassa, korkeassa Maneesi-salissa! Etsi oma kurssisi ja tule kokemaan mahtavin kesän aloitus sirkustelun parissa! https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/tiiviskurssit/.

Kesä tuo tullessaan myös kaikille avoimia, ilmaisia sirkushetkiä. Tervetuloa mukaan tutustumaan toimintaamme ja kokeilemaan sirkusvälineitä ja -lajeja Vuosaaren Mustakiven puistossa 8.6., 15.6., 22.6. ja 29.6. klo 14–16 ja Kontulan Kelkkapuiston Kesäkontilla 9.6., 16.6., 23.6. ja 30.6. klo 16–18.

Syksyn harrastusryhmät

Ilmoittautuminen Magentan syksyn harrastusryhmiin on auki. Etsi oma ryhmäsi monipuolisesta valikoimasta, nyt tarjolla perheryhmien, pari- ja ilma-akrobatian sekä käsinseisonnan lisäksi myös notkeusakrobatiaa kaikille oman elämänsä van Dammeille! (kuva 2) https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/ilmoittautuminen/

KotiTV

Sirkus Magentan suosittu sirkusjumppa pyörii KotiTV:llä arkisin klo 12.30! Tervetuloa mukaan jumppaamaan vaikka työpäivän lomassa osoitteessa www.kotitv.fi.

Kaikki videot katsottavissa Magentan YouTubessa.

Seuraa meitä: Facebook.com/SirkusMagenta, Instagram.com/sirkusmagenta and Youtube.com/SirkusMagenta1

Hauskaa kesää kaikille toivottaa Magentan väki!