Kallo Collective: Pendulum Porissa ja Receptionists Edinburghissa

  • Thom Monckton ja Luis Sartori do Vale: Pendulum (kuva: Cosmin Cirstea)
  • Kallo Collective: Receptionists. (Kuva: Esko Mattila)

Kallo Collectiven esitykset vierailevat kesällä Lainsuojattomat-festivaalilla ja EdFringessä.

Pendulum, Luis Sartori do Valen ja Thom Moncktonin ihastuttava yhteistyöteos on mahdollista nähdä nyt Suomessa. Ainutlaatuinen tilaisuus tarjolla Porissa 11.6. klo 15.00 osana Lainsuojattomien viimeisen festivaalin tarjontaa. Seuraavat esitykset Pendulumista ovat vasta joulukuussa, joten tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää.

Receptionists, Inga Björnin ja Kristiina Tammisalon tähdittämänä rantautuu elokuun alussa vihdoin Edinburghiin ja esitykset jatkuvat elokuun loppuun osana Summerhallin ohjelmistoa. Vierailu on osa From Start to Finnish -projektin vuoden 2022 ohjelmistoa ja esitykset pyörivät aikavälillä 3.–7.8., 9.–14.8., 16.–21.8. ja 23.–28.8. Summerhallin Old labissa.

Lomaillakin ehditään, joten nähdään Suomen kesässä!