ESSE-kesäjuhla ja muita Agit-Cirkin uutisia

Agit-Cirk järjestää jälleen ESSE – esittävän taiteen kesäjuhlan 30.7.2022. Helsingin Seurasaaressa.

Agit-Cirkin Esse – esittävän taiteen kesäjuhla, järjestetään jälleen heinäkuussa Helsingin Seurasaaressa. Lauantaina 30.7.2022 järjestettävän tapahtuman ohjelmistossa nähdään muun muassa Lumo Companyn nykysirkusteos Indigo, live-looping menetelmän edelläkävijä muusikko Miro Mantere, sirkustaiteilija ja fyysisen teatterin taitaja Sampo Kurppa, kehomusiikkiin ja steppiin erikoistunut Venla Sandgren, sekä kansainvälistä mainetta niittäneet akrobaattikaksikot Katerina Repponen ja Pasi Nousiainen, sekä Jenni Lehtinen ja Sasu Peistola. Luvassa siis ainutlaatuista ohjelmaa koko perheelle kauniissa Seurasaaressa.  

Lisätiedot päivittyvät osoitteeseen: https://www.agitcirk.com/esse 

Agit-Cirkin Jenni Lehtinen työskentelee kesän aikana Lumo Companyn uudessa teoksessa Indigo. 30.7 Esse – esittävän taiteen kesäjuhlassa ensi-iltansa saava teos on toteutettu yhteistyössä Agit-Cirkin kanssa. Vangitseva ulkoilmateos Indigo vie katsojan unelmien ja fantasian maailmaan. Ainutlaatuisella mekaanisella hevosella tanssivat ja tasapainoilevat akrobaatit tempaavat yleisön Indigon villiin pyörteeseen. Jenni Lehtisen lisäksi lavalla nähdään Lumo Companyn Hanna Moisala.