Blind Gut Company: uusia teoksia, kiertueita ja muistutus tilavuokrausmahdollisuudesta

  • Blind Gut Company: Meritähdenlento. (kuva: Tuomas Vuorinen)
  • Blind Gut Company: Kuin kala puussa Linnanmäellä. (kuva: Esko Mattila)

Blind Gut Companyn kevät on ollut mukavan puuhakas. Helmikuussa ensi-iltansa sai materian ja omistamisen tematiikoista ammentava Transparent Surfaces -teos. Toukokuussa taas tuli valmiiksi teos, jonka ensiesitys oli ehkä tähänastisista jännittävin: vedenalaiseen maailmaan sukeltava vauvasirkusesitys Meritähdenlento

Meritähdenlento

Meritähdenlento on Kulttuurin kummilapset -hanketta varten tehty esitys, joka on tuotettu yhteistyössä Cirko – uuden sirkuksen keskuksen kanssa. Tänä vuonna esityksen yleisöä ovat vuonna 2022 syntyneet helsinkiläisvauvat aikuisineen. Teoksen esitykset jatkuvat syksyllä. 

Työryhmä on ollut hämmästynyt siitä, miten tarkkaavaisesti pari-kolmekuiset vauvat ovat esitystä seuranneet. Teos on saanut yleisöltä todella hyvää palautetta ja sen esittämistä jatketaan varmasti myös tulevana vuonna muualla Suomessa. Saa ottaa yhteyttä, jos sattuu etsimään vauvoille sopivaa sirkusesitystä!

Kuin kala puussa

Kuin kala puussa -esitys on kevään aikana kiertänyt kouluja Kymenlaaksossa ja Uudellamaalla. Kesäkiertuekin aloitettiin poikkeuksellisen aikaisin jo vappuna. Kesäkiertueella ja syksyllä jatkuvilla koulukeikoilla Saanaa tuuraa taas luottokesätyöntekijä, sirkustaiteilija Sara Nurminen.

Kuin kala puussa kesä 2022
30.4.-1.5. Linnanmäki
21.5. Pikku-Provinssi, Seinäjoki
18.6. Lasten Superlauantai, Vihti
23.6. Helsinki, TBA
2.7. Hulivilikarnevaali, Mikkeli
9.7. Helsinki, TBA
17.9. TBA

Teijon residenssitila

Heinäkuun loppuun asti Blind Gut Companyn kautta on mahdollista vuokrata käyttöönsä Teijon kansallispuiston kupeesta upea urheilutalo majoituksineen! Edulliseen vuokraan (300 €/5 vrk tai 400 €/7 vrk) kuuluu oma rauha valoisassa 8m korkeassa salissa, jossa on kaksi kiinnityspistettä sekä majoitus, joka tarkoittaa patjamajoitusta samassa kiinteistössä. Tilassa on ruuanlaittomahdollisuus, vessat, suihku ja sauna. Vuokratulot menevät urheilutalolle. Teijo sijaitsee n. 20 km Salosta. Läheltä löytyvät kyläkauppa, lounasravintola ja kahvila sekä tietenkin luontopolut. Lisätiedot