Sorin Sirkus Show 2022 Tampereella 28.5.

Sorin Sirkus Show 2022 on vauhdikas sirkusesitys, joka soveltuu koko perheelle, ja se esitetään Tampereella vain kerran lauantaina 28.5. klo 13.00. Esitys on suunnattu ja toteutettu Tampereen kaupungin perusopetuksen 4. luokan oppilaille, joille se esitetään kevätlukukauden päätteeksi 30.5.–1.6.2022 osana Taidekaari-kulttuurikasvatusohjelman tarjontaa.  

Sorin Sirkus Show 2022 on tunnin mittainen sirkusmatka lumoavien lajien maailmaan: esityksessä nähdään akrobatiaa, tasapainoilua ja jongleerausta. Maneesilla Sorin Sirkuksen esiintyvät-ryhmän nuoret tarjoilevat huimia numeroita, sirkuksen kauneutta sekä nuoruuden intoa ja rohkeutta, jonka siivin voi lentää ilmassa. Esitykseen sisältyy musiikkia ja ajoittain voimakkaita ääniä.

Käsikirjoitus ja ohjaus: Kamilla Nisso
Sirkustekninen suunnittelu ja toteutus: Jouni Kivimäki
Pukusuunnittelu: Kitte Klemettilä
Valosuunnittelu: Ville Finnilä
Numeroiden harjoituttaminen: Andreas Falk, Henri Kangas, Taina Kopra ja Laura Tikka