Sorin Sirkus: Kevätsirkusesityksenä hulvaton avaruusseikkailu

Sorin Sirkuksen kevätsirkusesityksenä nähdään hulvaton avaruusseikkailu. Se alkaa Universumin päräyttävin pizza -kokkiohjelman kuvauksista, mutta kun kilpailijaksi saadaan ystävä kaukaisesta galaksista, ohjelma laajeneekin kilpajuoksuksi avaruuteen maailmankaikkeuden parhaimpien ruoka-aineiden metsästämiseksi.

Kevätsirkus on Sorin Sirkuksen vuotuinen taiteen perusopetuksen lukuvuoden päätöstapahtuma, jossa esiintyvät sirkuskoulun yleisen ja laajan oppimäärän sekä varhaisiän sirkuskasvatuksen oppilaat. Kevätsirkuksen ohjauksesta vastaavat tänä vuonna Jarmo Humalajärvi ja Elina Mäkelä

Tapahtuma-aikoja on yhteensä neljä, koska esiintyjäkokoonpanot vaihtuvat esitysajan mukaan.

Lisätietoa ja tapahtumalinkit:

https://www.sorinsirkus.fi/kevatsirkus-avaruusseikkailu-2022/

https://www.lippu.fi/artist/sorin-sirkus/kevaetsirkus-avaruusseikkailu-2022-3117040/#calendar-start=2022-05

Kevätsirkusesityksenä hulvaton avaruusseikkailu (Sorin Sirkus, 26.4.2022)