Sirkus Magentan toukokuun uutisia

  • Kuva: Marjukka Mykkänen
  • Kuva: Tero Ahonen

Magentalaiset maailmalla

Olemme niin iloisia, että sirkuskoulut ympäri maailmaa pääsevät jatkamaan monia mielenkiintoisia hankkeita pandemiatilanteen hellittäessä! Magenta on tällä hetkellä mukana kolmessa kansainvälisessä hankkeessa, joiden puitteissa niin ohjaajat, sirkustaiteilijat kuin hallintohenkilökuntakin pääsevät oppimaan uutta!

Terveisiä Etelä-Afrikasta (KUVA 1: Marjukka Mykkänen), jossa kaksi sirkusartistiamme oli Zip Zap sirkuskoulun vieraina osana Circus Overseas -koulutushanketta. Koulutushankkeessa kehitetään nuoriso- ja sosiaalisen sirkuksen opetusmenetelmiä ja hallintoa. Hanketta koordinoi kansainvälinen sosiaalisen sirkuksen verkosto Caravan. Hallintohenkilökuntamme suuntaa toukokuussa saman hankkeen puitteissa tutustumaan Kambodzaan Phare Ponleu Selpak -sirkuskouluun.

Myös Circus as an Intercultural Encounter – ja Juggle – Creative ways to develop key competences of lifelong learning -hankkeet on saatu matkustusrajoitusten helpottaessa taas käyntiin, ja magentalaiset ovat päässeet vierailemaan Virossa, Italiassa ja Irlannissa.

Voit lukea lisää kansainvälisistä hankkeistamme täällä:
https://sirkusmagenta.fi/sosiaalinen-sirkus/kansainvalinen-toiminta/

Apua Ukrainaan

Sirkus Magenta lahjoittaa kaikkien toukokuun loppuun mennessä tilattujen ja laskutettujen tyhy-päivien tuotot Unicefin työhön Ukrainan lasten hyväksi. Järjestämme työhyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaa joustavasti ympäri pääkaupunkiseutua. 

Lue lisää kampanjasta täältä:
https://sirkusmagenta.fi/tilaa-sirkuselamys/tyohyvinvointi-ja-virkistaytyminen

Kesäkurssit ja lasten leiri

Magentan kesätoiminta tarjoaa mainion tavan aloittaa kesäkausi aktiivisesti harjoittelun ja hauskanpidon merkeissä! Lue lisää sivuiltamme kesäkuun tiiviskursseista ja lasten kesäleiristä.

https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/tiiviskurssit/
https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/lasten-sirkusleirit/

Syksyn harrastusryhmät

Ilmoittautumislinkki Magentan syksyn harrastusryhmiin aukeaa 6.5. Etsi oma ryhmäsi monipuolisesta valikoimasta, nyt tarjolla perheryhmien, pari- ja ilma-akrobatian sekä käsinseisonnan lisäksi myös notkeusakrobatiaa kaikille oman elämänsä Van Dammeille! (kuva 2: Tero Ahonen) https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/ilmoittautuminen/

KotiTV

Sirkus Magentan suosittu sirkusjumppa pyörii toukokuussa KotiTV:llä arkisin klo 12.30! Tervetuloa mukaan jumppaamaan vaikka työpäivän lomassa osoitteessa www.kotitv.fi.

Kaikki videot katsottavissa Magentan YouTubessa.

Seuraa meitä:
facebook.com/SirkusMagenta
instagram.com/sirkusmagenta
youtube.com/SirkusMagenta1