Salo Circus Festival järjestetään 29.–31.7.2022

  • Arctic Ensemble / Ilkka Kemppinen ja Pihla Ojala: Tuuliajolla. (Kuva: Janne-Pekka Manninen.)
  • Lasca Fox. (Kuva: Leon Kopsch)
  • Debil Emmental. (Kuva: Clara Pedrol)

Esityksiä ja työpajoja sisältävä kansainvälinen esittävän taiteen tapahtuma Salo Circus Festival järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 29.–31.7.2022.

Ohjelmisto koostuu sekä koko perheelle että aikuisille suunnatuista esityksistä ja tarjoamme lisäksi erilaisia työpajoja niin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Teatterilaiva M/S Suukko II ankkuroidaan Mathildedaliin, jossa nähdään purjehdus-aiheinen pariakrobatianäytös Arctic Ensembleltä. Lasca Fox ajaa ympäristöystävällisen sähköpolkupyörällä kulkevan musiikkishownsa Saloon Saksasta. Belgialainen Soif Totale esittää tuoretta nykysirkusta 15 henkisen ryhmänsä kanssa Salon torilla ja Kulttuuritalo Kivassa. Barcelonasta kotoisin oleva Debil Emmental -duo tuo mustaa huumoria ja absurdiutta Salon Teatteriin.

Kabareeillassa nähdään sekä kotimaisia että kansainvälisiä artisteja. Torille pystytetään Sirkus Supiaisen kupoliteltta, jossa nähdään viikonlopun aikana neljä eri esitystä. Kaikelle kansalle avoimet sirkusnäytökset ja työpajat toteutetaan Salon torilla sekä uutena aluevaltauksena osittain myös Mathildedalin ruukkikylämiljöössä. Koko perheen sirkus- ja parkourtyöpajojen lisäksi toteutetaan Sirkusfysion ja Fighting Monkeyn työpajat pidemmälle ehtineille harrastajille sekä ammattilaisille.