Salla Hakanpää Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallituksen puheenjohtajaksi

Salla Hakanpää. Kuva: Johannes Romppanen

Sirkuksen tiedotuskeskuksen jäsenyhteisöt valitsivat vuosikokouksessa 20.4.2022 yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi sirkustaiteilija Salla Hakanpään seuraavalle kaksivuotiskaudelle. 

Salla on ollut hallituksen jäsenenä vuodesta 2018 alkaen ja toiminut yhdistyksen varapuheenjohtajana vuodesta 2019 lähtien. “Kiitän jäsenistöä luottamuksesta ja otan vastuullisen tehtävän vastaan iloisin mielin”, hän toteaa. ”On tärkeää, että tiedotuskeskus pystyy toteuttamaan tehtäväänsä muuttuvissa toimintaolosuhteissa ja tilanteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Haluan ylläpitää tiivistä vuorovaikutusta sekä henkilökunnan että jäsenistön ja kentän kanssa. Se on mielestäni äärimmäisen tärkeää”, tähdentää Salla ja jatkaa: ”Minuun voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä.”  

Sirkuksen tiedotuskeskuksen edellinen hallituksen puheenjohtaja toiminnanjohtaja Joonas Martikainen luotsasi tiedotuskeskuksen hallitusta kaksi edellistä kautta vuodesta 2018 alkaen. Hallituksen jäsenenä Joonas Martikainen oli kunniakkaat 12 vuotta vuodesta 2010 lähtien. Kiitämme Joonasta hänen tiedotuskeskuksen eteen tekemästään työstä.   

Tiedotuskeskuksen hallitukseen valittiin erovuoroisten jäsenten tilalle uusia jäseniä. Katso Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallitus 2022–23 täältä