Jäsenistön keskustelutilaisuus yhdistymishankkeesta 18.5.2022 klo 18–20

Aika: keskiviikko 18.5.2022 klo 18–20
Paikka: etäosallistuminen Zoomin välityksellä

Zoom-kokouksen osallistumistiedot on lähetetty jäsenyhteisöille sähköpostitse. Mikäli et ole saanut sähköpostia mutta haluat osallistua, olethan yhteydessä

Sirkuksen tiedotuskeskuksen hallitus päätti syksyllä 2021 käynnistää Sirkuksen ja Tanssin tiedotuskeskusten yhdistymishankkeen jatkoselvityksen, pohjautuen tiedotuskeskuksen eri tulevaisuudennäkymiin mm. jatkuvien rahoitusleikkausten valossa.

Alkuvuoden 2022 aikana prosessia on viety eteenpäin yhdessä Tanssin tiedotuskeskuksen kanssa ja pyritty muotoilemaan yhdistymissopimuksesta ja uuden yhdistyksen säännöistä molemmille osapuolille hyväksyttävät versiot. Huomiota on kiinnitetty erityisesti tärkeimpiin yksityiskohtiin kuten jäsenkriteereihin.

Keskiviikkona 18.5. järjestettävässä jäsenkeskustelussa on nyt mahdollisuus käydä näitä asiakirjoja läpi ja keskustella niiden taustalla käydystä neuvotteluprosessista. Tavoitteena on antaa jäsenyhteisöille yhdistymisen yksityiskohdista kattava kuva, jotta jäsenet voivat kukin tykönään muodostaa yhteisönsä äänen yhdistyksen ylimääräiseen jäsenkokoukseen, jossa yhdistymisestä äänestetään. Näillä näkymin kokous tullaan järjestämään kesäkuun alussa.

Tervetuloa mukaan keskusteluun! Toivomme näkevämme paikalla edustuksen mahdollisimman monesta jäsenyhteisöstä.