Aura Company järjestää esittävän taiteen Radanvarsi 2022 -festivaalin 20.–22.5.2022

  • Piste Kollektiivi & Kallo Collective: Hamish. (Kuva: Tatu Kantomaa)

Radanvarsi-festivaali on kolmipäiväinen esittävän taiteen festivaali. Tämän vuoden ohjelmistosta löytyy mm. sirkusta, teatteria, tanssia, klovneriaa, taikuutta, nukketeatteria ja musiikkia. Festivaalialueena toimii Aura Companyn Teatteri, kaksi eri telttaa sekä ensi kertaa nyt myös Turun keskustan kadut.

Festivaalin ensimmäisenä päivänä, perjantaina 20.5.2022 nähdään festivaalin katuohjelmisto Turun keskustassa.  Kokopitkiä esityksiä on luvassa festivaalin aikana niin lapsille, kuin aikuisillekin teatterisalissa sekä sirkusteltoissa. Lauantai-illan kruunaa upeita sirkusnumeroita ja musiikkia täynnä oleva Varietee-ilta. Katu- ja ulkoilmaesitykset ovat katsojille ilmaisia.

Katso tarkemmat tiedot ja aikataulut täältä: