Agitin esityksiä Pieksämäellä, Kuopiossa ja Tampereella

  • Agit-Cirk: Kadonnut (Kuva: Luis Sartori do Vale)
  • Kadonnut – Sasu Peistola ja Inni Lehtinen (Kuva: Teemu Kyytinen)

Agit-Cirkin ja Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen yhteistuottama koko perheen nykysirkusesitys Kadonnut nähdään seuraavaksi Pieksämäellä 6.5. Kulttuurikeskus Poleenissa. Kadonnut on koko perheen kaunis, hauska ja toisinaan hivenen vakavakin sanaton nykysirkusteos. Herkät tasapainot ja ihmeellinen pariakrobatia herättelevät ajattelemaan, kuinka tärkeää on välittää toisesta ja arvostaa jokaisen omaa erityistä tapaa loistaa.

Pieksämäen jälkeen esityksen voi nähdä Kuopion kaupunginteatterissa 28.5., kun teos vierailee Tanssiteatteri Minimin perinteisessä koko perheen kikatuslauantaissa.

https://minimi.fi/ohjelmisto/kikatuslauantai-cirko-agit-cirk-kadonnut/ 

Agit-Cirkin ja Teatteri Telakan yhteistuottama teos Life After saa ensi-iltansa 25.5. Teatteri Telakalla. Esityksen ensi-ilta siirtyi koronan johdosta toukokuulle, mutta nyt Agit-Cirkin Vilhelmiina Sinervon teos nähdään vihdoin yleisön edessä. Life After on avaruutta ja ajan suhteellisuutta käsittelevä visuaalinen nykysirkusesitys, jossa yhdistyvät tasapainoilu, illuusiot painottomuudesta, katoavista kehonosista ja universumin valtijuudesta. Teos tarjoaa erilaisia näkökulmia ympäröivään maailmaan kehollisesti ja sanoitta. Mikä merkitys on silmin nähtävällä, mikä näkymättömällä?

Tarkemmat tiedot ja muut esityspäivät osoitteesta:
https://www.teatteritelakka.fi/?page_id=9960