Zero Gravity Companyn kuulumisia

Vuonna 2010 perustettu nykysirkusryhmä Zero Gravity Company vietti 10-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2020. Korona sotki juhlavuoden suunnitelmat moneen kertaan. Tapahtumien  perumisten ja nettiin siirtämisten jälkeen ryhmä päätti toteuttaa jotakin mitä ei tarvitse varmasti perua – toteuttaa lyhytelokuvan. 

Elokuva To be continued kuvattiin kesällä 2021 Urjalassa. Elokuvan työryhmä koostui Zero  Gravity Companyn jäsenistä (Netta Reunanen, Maarit Utriainen ja Reija Tapaninen) ja kahdesta  monessa aikaisemmassa Zero-produktiossa mukana olleesta superammattilaisesta (Heikki Järvinen  ja Joonas Pehrsson). Elokuvan ensi-ilta oli 3.4.2022 Kulttuuritalo Laikussa, Tampereella. Samassa  yhteydessä esitettiin myös toinen lyhytelokuva, tanssielokuva Gravitilities (koreografia Laura Lehtinen). Tapahtumaan oli yleisölle vapaa pääsy ja ilahduttavasti 25 henkilöä löysi paikalle. 

Zero Gravity Company järjestää lyhytelokuvien näytöksen myös Helsingissä tämän vuoden syyskuussa. 

To be continued 

Käsikirjoitus: Heikki Järvinen, Netta Reunanen, Reija Tapaninen, Maarit Utriainen Ohjaus: Reija Tapaninen, Heikki Järvinen
Kuvaus: Heikki Järvinen
Leikkaus: Heikki Järvinen
Äänisuunnittelu ja musiikki: Joonas Pehrsson
Puvustus: Netta Reunanen, Reija Tapaninen, Maarit Utriainen
Meikki ja hiukset: Netta Reunanen, Reija Tapaninen, Maarit Utriainen
Esiintyjät: Netta Reunanen, Reija Tapaninen, Maarit Utriainen sekä Ernesto ja Toniponi