Sirkus Magentan huhtikuu

  • Kuva: Tero Ahonen

Vapaaehtoistoiminta

Sirkus Magenta käynnistää toimintaa vapaaehtoisille. Ensimmäinen tapaaminen oli maaliskuun lopussa Suvilahdessa, ja toiminta pyörähtää käyntiin avoimella sirkuspajalla Redin Olohuoneessa 9.4. Vapaaehtoiset ovat mukana menossa myös Maailman Sirkuspäivänä 16.4. sekä vapunvieton merkeissä Laajasalon palvelutalolla 28.4. ja Roihuvuoren seniorikeskuksessa 29.4. Vappupäivänä 1.5. vietetään Sirkuspiknikkiä.

Sirkus Magentan vapaaehtoisena pääsee edistämään sosiaalisen sirkuksen sanomaa, osallistumaan erilaisiin sirkustapahtumiin ja kehittämään uusia ideoita muiden sirkuksesta kiinnostuneiden kanssa. Sirkusosaamista tai muita erityistaitoja ei vaadita, kaikkeen saa ohjausta eikä mitään tarvitse tehdä yksin. 

Vapaaehtoistyöhön voi ilmoittautua täällä: forms.gle/r9MFG82nFotnyb8r9

Lisätietoja: leo.kaipiainen@sirkusmagenta.fi

Apua Ukrainaan

Sirkus Magenta lahjoittaa kaikkien toukokuun loppuun mennessä tilattujen ja laskutettujen tyhy-päivien tuotot Unicefin työhön Ukrainan lasten hyväksi. Järjestämme työhyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaa joustavasti ympäri pääkaupunkiseutua. 

Lue lisää kampanjasta täältä: sirkusmagenta.fi/tilaa-sirkuselamys/tyohyvinvointi-ja-virkistaytyminen

Kesäkurssit

Magentan kesätoiminta tarjoaa mainion tavan aloittaa kesäkausi aktiivisesti harjoittelun ja hauskanpidon merkeissä! Lue lisää sivuiltamme kesäkuun tiiviskursseista ja lasten kesäleiristä.

https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/tiiviskurssit/

https://sirkusmagenta.fi/harrastajille/lasten-sirkusleirit/

KotiTV

Sirkus Magentan suosittu sirkusjumppa pyörii taas huhtikuussa KotiTV:llä arkisin klo 12.30! Luvassa uudet pääsiäis- ja vappujaksot, tervetuloa mukaan jumppaamaan vaikka työpäivän lomassa osoitteessa www.kotitv.fi.

Seuraa meitä:
facebook.com/SirkusMagenta