Sirkus Faktori: Kevään valoa Pirkanmaalta!

Maaliskuu on ollut Sirkus Faktorin 5-vuotissynttärikuukausi!

Juhlan kunniaksi jaoimme residenssilahjoja viime joululta tuttuun tapaan.

Lahjojen jaon myötä saimme itse lahjaksi studiollemme taiteilemaan 10 taiteilijaa:
Hanna Kahrola
Kreetta Astala ja Siiri Lehtiö
Anni Räsänen ja Noora Juppi
Heidi Miikki
Noora Juppi ja Alexander Salvesen
Hedda Liukkala
Simon Llewellyn

Studio on mukavasti käytössä myös koko kevään maksullisten residenssien myötä.

Huhtikuussa Sirkus Faktori osallistuu Taidesuunnistukseen (linkki: http://www.taidesuunnistus.net/ ). Studion ovet ovat auki 23.-24.4. klo 11-17 jolloin pääsee tutustumaan Henna Matanuskan ja Maarit Utriaisen taiteelliseen työskentelyyn sekä Sirkus Faktorin toimintaan.

Kevään myötä Faktorilla on aloitettu tulevan syksyn Oijoijoi!-nykysirkustapahtuman suunnittelu. Tapahtumaa varten on avattu taiteilijahaku josta lisää erillisessä hakuilmoituksessa (lue lisää tästä). Oijoijoi! tapahtuu Tampereella Finlaysonin alueella 2.-4.9.2022, merkitsethän jo kalenteriin!

Alkuvuoden rahoituspäätösten myötä joudumme harmiksemme ilmoittamaan ettemme tällä hetkellä kykene tarjoamaan ilmaisia residenssejä, emmekä järjestämään avoimia treenejä tilan puutteen vuoksi. Studiomme on varattavissa maksullisia residenssejä varten syyskuusta eteenpäin tammikuun 2023 loppuun asti (lue lisää tästä) mutta pyrimme löytämään rahoitusmuotoja joiden turvin voimme jatkaa meille tärkeiden maksuttomien residenssien, tapahtumien ja treenien tarjoamisen.

Ihanaa kevättä ja nähdään Taidesuunnistuksessa!