Luokka retkellä – Koulun ja kulttuurilaitoksen kohtaaminen -seminaari 11.5.2022

Tervetuloa Luokka retkellä – Koulun ja kulttuurilaitoksen kohtaaminen -seminaariin ja after work -tilaisuuteen keskiviikkona 11.5.2022 kello 12 alkaen Nykytaiteen museo Kiasmalle osoitteeseen Mannerheiminaukio 2.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti taide- ja kulttuurilaitosten yleisötyöntekijöille, mutta se sopii kaikille lasten ja nuorten taide- ja kulttuurikasvatuksesta kiinnostuneille. Tilaisuus on maksuton. Tilaisuuden jälkeen seminaariosallistujat pääsevät tutustumaan maksutta Kiasman ARS22-näyttelyyn.

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Ateneumin taidemuseon etäkohtaamisten kehittämishanke Mun Ateneum sekä Taidetestaajat.

llmoittautuminen 4.5.2022 mennessä osoitteessa: bit.ly/retkella

Klikkaa itsesi osallistujaksi myös tapahtuman Facebook-sivulle, josta löytyy myös seminaarin tarkempi ohjelma: https://fb.me/e/787N43nA5

Lämpimästi tervetuloa!