LASTEN OPETTAJA – seminaari opettajille, valmentajille ja ohjaajille 21.-22.5.

HUOM! ETOL:n, SNSL:n ja STOPP:n jäsenjärjestöille alennushinta 600 € (sis. kaikki koulun opettajat), voimassa 30.4. asti (normaali hinta 1100 €). 
 
Ilmoita jäsenjärjestö tai koulu mukaan lähettämällä sähköpostia 30.4. mennessä osoitteeseen sirkuskaksipistenolla@gmail.com
Lasten opettamisessa tanssin, sirkuksen ja muiden esittävien taiteiden aloilla on hyvä hallita nykyaikaiset perusasiat lasten oppimisesta, lasten voima- ja liikkuvuusharjoittelusta ja lasten palautumisesta ja mahdollisesta kiputiloista. Sirkus 2.0-työryhmän opettajainkoulutuksessa oppilaitoksen opettajat saavat käyttöönsä selkeitä käytännön työkaluja, joita voi käyttää suoraan vaikka seuraavalla tunnilla. 

Seminaari toteutetaan kätevästi Zoomin välityksellä, ja osallistuja saa käyttöönsä myös valmiiksi tehdyt muistiinpanot. Kouluttajina toimivat fysioterapeutti Atte Niittykangas, kasvatustieteiden maisteri Mikko Rinnevuori ja liikuntatieteiden kandidaatti Henri Hänninen. 

Seminaari sopii kaikille, jotka opettavat tai valmentavat lapsia ja nuoria. Seminaari sopii myös koulujen hallintohenkilökunnalle tai opettajia tai valmentajia kouluttaville tahoille. 

 
Lisätietoja koulutuksesta ja työryhmästä löydät sivulta www.sirkus2.fi/lastenopettaja/.

 
Nähdään toukokuussa! Laadukkain koulutusterveisin,
 
Atte, Mikko & Henri