Kallo Collectiven esitykset kiertävät huhtikuussa 2022

  • Jenni Kallo: Only Bones v1.3 (kuva: Thom Monckton)
  • Kallo Collective: The Divine Lie - Jumalaton valhe (kuva: Janne-Pekka Manninen)
  • Kallo Collective: The Receptionists (kuva: Esko Mattila)
  • Thom Monckton & Luis Sartori do Vale: Pendulum (kuva: Cosmin Cirstea)
Huhtikuu on Kallo Collectivelle esitysten juhlaa! Vihdoinkin esitykset pääsevät takaisin yleisön eteen. Viime kuun lopulla loistavat arvostelut Kalevassa saanut The Divine Lie vieraili Oulussa Flow sirkuksen vieraana ja tällä viikolla oli Inga Björnin ja Kristiina Tammisalon Receptionists esityksen vuoro Oulun lasten ja nuorten teatterifestivaalin ohjelmistossa. Only Bones v1.3 – Jenni Kallo vierailee tällä viikolla 8.-10.4. Ranskan Guyanassa, Saint Laurent du Maronissa ja Emma Castrénin The Gynecologist sooloesityksen huhtikuun jakso Turun Tehdas teatterissa jatkuu 17.4. asti. Huhtikuun lopulla Thom Moncktonin ja Luis Sartori do Valen Pendulum vierailee jälleen kerran Tanskan Odensessa. Mikäli Turku, Oulu tai Odense ovat matkasi varrella, piipahda katsomaan! 
 
Linkit sivustoille ja lisätietoa esityksistä löydät kalenteristamme: https://kallocollective.com/calendar