Joulushow Sorin Sirkus Show 2018 Yle Teema Fem -kanavalla pääsiäisenä

  • Sorin Sirkus Show 2018 (kuva: Kristian Wanvik)
  • Sorin Sirkus: Matkalla avajaisiin (Kuva: Heikki Järvinen)
  • Sorin Sirkus: Matkalla avajaisiin (Kuva: Heikki Järvinen)
  • Sorin Sirkus: Matkalla avajaisiin (Kuva: Heikki Järvinen)

Sorin Sirkuksen joulushow-esitys Sorin Sirkus Show 2018 nähdään tulevana pääsiäislauantaina ja Maailman sirkuspäivänä 16.4.2022 Yle Teema Fem -kanavalla.

Joulushow vuodelta 2018 kunnioittaa 250-vuotiaan maneesisirkuksen perinteitä 1800-luvun tunnelmissa esitellen kiertävän sirkusseurueen vauhdikasta elämää ja huikeita temppuja. Esitystaltioinnin ensiesitys oli pääsiäisenä 2019, jolloin nähtiin myös esityksen valmistamisesta kertova Anne Syrjän dokumentti Sorin Sirkus – Näin me sen teemme. Dokumentti on myös Yle Teema Fem -kanavan pääsiäisohjelmistossa sunnuntaina 17.4.2022 ja uusintana lauantaina 23.4.2022. Ohjelmat ovat katsottavissa Yle Areenassa jo nyt.

Sirkus ja Tampere ovat esillä myös hiljattain avoimeksi julkaistussa lyhytelokuvassa Matkalla avajaisiin. Elokuva tuotettiin Sorin Sirkuksen ohjelmanumeroksi Tampereen korkeakouluyhteisön viime syksyn virtuaalisiin lukuvuoden ajavaisiin, ja se sisältää runsaasti kohtaamisia nuorten sirkustaitureiden kanssa Suomen kenties vetovoimaisimman opiskelijakaupungin kaduilla.